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Quality and textural properties of jelly prepared with different gelling agents
겔화제 종류에 따른 젤리의 품질 특성
겔화제 종류에 따른 젤리의 품질 특성
Korean J. Food Preserv. 2020;27(5):566-573.
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Evaluation of physicochemical and biological properties of python fat (Python bivittatus)
Korean J. Food Preserv. 2023;30(5):758-769.
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Matrix metalloproteinase-1 suppression and type-1 procollagen synthesis promoting effects of Uncaria gambir
아선약 추출물의 matrix metalloproteinase-1(MMP-1) 억제 및 제1형 프로콜라겐 합성 촉진 활성
아선약 추출물의 matrix metalloproteinase-1(MMP-1) 억제 및 제1형 프로콜라겐 합성 촉진 활성
Korean Journal of Food Preservation 2017;24(1):93-99.
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A comprehensive review on the watermelon phytochemical profile and their bioactive and therapeutic effects
Korean J. Food Preserv. 2022;29(4):546-576.
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Functional components and physiological activity in different parts of Centella asiatica
병풀 부위별 기능성분 및 생리활성 분석
병풀 부위별 기능성분 및 생리활성 분석
Korean J. Food Preserv. 2022;29(5):749-761.
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Watermelon nutrition profile, antioxidant activity, and processing
Korean J. Food Preserv. 2022;29(4):531-545.
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Analysis of vitamin D content of frequently-consumed foods
다소비 식품에 대한 비타민 D 함량 분석 다소비 식품에 대한 비타민 D 함량 분석
다소비 식품에 대한 비타민 D 함량 분석 다소비 식품에 대한 비타민 D 함량 분석
Korean J. Food Preserv. 2022;29(1):70-83.
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Physicochemical properties of Doenjang using grain type Meju fermented by Aspergillus oryzae and protease
Aspergillus oryzae와 단백질 분해효소 첨가에 따른 콩알메주 된장의 이화학적 특성 변화
Aspergillus oryzae와 단백질 분해효소 첨가에 따른 콩알메주 된장의 이화학적 특성 변화
Korean Journal of Food Preservation 2017;24(5):697-706.
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Anti-inflammatory activities of Olea europaea extracts from Jeju Island on LPS-induced RAW 264.7 cells
LPS 자극 RAW 264.7 세포에서 제주산 올리브 추출물의 항염 활성
LPS 자극 RAW 264.7 세포에서 제주산 올리브 추출물의 항염 활성
Korean Journal of Food Preservation 2018;25(5):557-563.
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Validation of an analytical method for the quantification of a marker compound and determination of its biological activities in skate skin collagen peptides
홍어 껍질 콜라겐 펩타이드의 지표성분 밸리데이션 및 생리활성
홍어 껍질 콜라겐 펩타이드의 지표성분 밸리데이션 및 생리활성
Korean J. Food Preserv. 2022;29(7):1174-1188.
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Anti-melanogenic effect of Eruca sativa extract
루꼴라(Eruca sativa) 추출물의 멜라닌 생성 저해 효과
루꼴라(Eruca sativa) 추출물의 멜라닌 생성 저해 효과
Korean Journal of Food Preservation 2016;23(1):74-79.
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Physicochemical properties of sweet limes (Citrus limetta) during storage at different temperatures
Food Sci. Preserv. 2024;31(5):709-720.
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Effect of mixed plant-extract powder on the regulation of differentiation and oxidative stress-induced apoptosis in C2C12 cells
식물 추출물 혼합 분말이 C2C12 세포 내 분화 및 산화적 스트레스 유발 세포사멸 조절에 미치는 효과
식물 추출물 혼합 분말이 C2C12 세포 내 분화 및 산화적 스트레스 유발 세포사멸 조절에 미치는 효과
Food Sci. Preserv. 2024;31(2):298-306.
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Anti-inflammatory effect of barley leaf ethanol extract in LPS-stimulated RAW264.7 macrophage
LPS로 자극한 RAW264.7 대식세포에서 보리순 에탄올 추출물의 항염증 효과
LPS로 자극한 RAW264.7 대식세포에서 보리순 에탄올 추출물의 항염증 효과
Korean Journal of Food Preservation 2015;22(5):735-743.
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Antimicrobial effect of black raspberry (Rubus occidentalis, Bokbunja) extract against Escherichia coli and Staphylococcus aureus
대장균과 황색포도상구균에 대한 복분자 추출물의 항균효과분석
대장균과 황색포도상구균에 대한 복분자 추출물의 항균효과분석
Korean Journal of Food Preservation 2019;26(3):360-364.
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Screening of DPPH radical scavenging and antimicrobial activity of extracts from local some native plants
국내 자생 식물추출물의 DPPH radical 소거활성 및 항균성 스크리닝
국내 자생 식물추출물의 DPPH radical 소거활성 및 항균성 스크리닝
Korean Journal of Food Preservation 2014;21(4):593-599.
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Citrus platymamma inhibits the expression of pro-inflammatory cytokines, inducible nitric oxide synthase, and cyclooxygenase-2 in RAW264.7 macrophage
RAW264.7 대식세포에서 Citrus platymamma의 iNOS, COX-2, 염증성 사이토카인 발현 억제 효과
RAW264.7 대식세포에서 Citrus platymamma의 iNOS, COX-2, 염증성 사이토카인 발현 억제 효과
Korean Journal of Food Preservation 2016;23(7):1026-1032.
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Characterization of Lactobacillus paracasei JSRL18-60 with probiotic properties as a starter in manufacturing fermented milk
발효유 스타터로 활용하기 위한 장 부착능이 우수한 프로바이오틱스 균주의 선별 및 특성 분석
발효유 스타터로 활용하기 위한 장 부착능이 우수한 프로바이오틱스 균주의 선별 및 특성 분석
Korean J. Food Preserv. 2021;28(1):147-159.
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Analysis of antioxidant activity, total phenol content, and flavonoid content of Abelmoschus manihot flower extracts
금화규(Abelmoschus manihot) 꽃 추출물의 항산화 활성과 총페놀 및 플라보노이드 함량 분석
금화규(Abelmoschus manihot) 꽃 추출물의 항산화 활성과 총페놀 및 플라보노이드 함량 분석
Korean J. Food Preserv. 2022;29(1):157-165.
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Nutritional compositions and their retention rates of carrots by different cooking methods
다양한 조리법에 따른 당근의 영양성분 함량과 영양소 잔존율
다양한 조리법에 따른 당근의 영양성분 함량과 영양소 잔존율
Korean J. Food Preserv. 2020;27(3):311-324.
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